Nieuwsbrief maart 2019

Nieuwsbrief

 

 

Beste ouders,

 

 

De kortste maand van het jaar is voorbij gevlogen. We hebben tijdens deze wintermaand al volop kunnen genieten van prachtige, zonnige ‘ lentedagen’ Er waren dan ook heel wat interessante activiteiten te beleven. Lichtmisviering, dikke truiendag, grootouders mochten gedurende enkele weken meespelen in de klas van hun kleinkind, carnaval, talentenshow, …

In Lillo’s Klavertje staat de tijd niet stil …. Omdat we op tijd naar school komen heel belangrijk vinden , hebben we tijdens de maand februari ook enkele weken  de “ blij dat je op tijd bent” actie georganiseerd. In de toekomst gaan we dit nog herhalen.

 

De leerlingen van het 6de leerjaar bezoeken deze periode verschillende secundaire scholen in de buurt. Samen bereiden we ons voor op de grote stap.

 

Om de busreizen van plattelands- en zeeklassen te bekostigen , verkopen we nog steeds onze heerlijke chocolade  – en/of vanillewafels. Een doos met 20 wafels kost 6€ . We hebben nog een 200 –tal dozen over om te verkopen en dan is onze voorraad van 1800 dozen helemaal op. (We willen ze graag nog allemaal verkocht hebben!)

 

We kijken uit naar de lentemaand maart en natuurlijk naar eveneens zonnige dagen.

Tijdens deze maand staan er weer heel wat activiteiten op het programma.

 

Op zondag 24 maart organiseert de ouderraad een heerlijk lente-ontbijt. Op het uitgebreide buffet kan je heel wat lekkernijen ontdekken. De kaarten zijn reeds met de kinderen meegegeven zodat iedereen tijdig kan inschrijven.

Noteer deze datum alvast in jullie agenda.

 

De inschrijvingen  voor volgend schooljaar zijn van start gegaan en intussen is de voorrangsperiode voor broers en zussen afgelopen. De beschikbare plaatsen worden uitgehangen in de infoborden. Alle kinderen die voor het eerst naar school gaan of veranderen van school moeten online aangemeld worden vanaf 01 maart 2019 tot en met 29 maart 2019. Je plaats op de lijst is niet afhankelijk van het tijdstip van aanmelden.

 

Op de keerzijde van deze brief vinden jullie een overzicht van de activiteiten voor de maand maart.

 

Het schoolteam.