Nieuwsbrief Maart 2018

Beste ouders,

De kortste maand van het jaar is voorbij gevlogen. Er waren dan ook heel wat interessante activiteiten te beleven. Lichtmisviering, dikke truiendag, grootouderfeest, carnaval, talentenshow, …Afgelopen vrijdag organiseerde de ouderraad een knotsgekke, geslaagde carnavalsfuif voor de kinderen en hun ouders…

De leerlingen van het 6de leerjaar bezoeken deze periode verschillende secundaire scholen in de buurt. Samen bereiden we ons voor op de grote stap.

In onze school is de digitale aanmelding voor volgend schooljaar  afgesloten op 28 februari. Op 02 mei starten de vrije inschrijvingen. Er kan dan nog ingeschreven worden voor volgend schooljaar.

Ondanks het koude vriesweer kijken we toch weer uit naar de lentemaand maart. Tijdens deze maand staan er weer heel wat activiteiten op het programma.

We doen opnieuw mee aan een extra inzamelactie van Bebat. Hiervoor mogen jullie alle oude batterijen uit huishoudelijk gebruik meebrengen naar school. Met de verzamelde punten kunnen we dan didactisch materiaal bestellen.

Op zondag 18 maart organiseert de ouderraad een heerlijk lente-ontbijt. Op het uitgebreide buffet kan je heel wat zelfgemaakte lekkernijen ontdekken. In de loop van volgende week worden de kaarten meegegeven zodat iedereen tijdig kan inschrijven.

Noteer deze datum alvast in jullie agenda.

Het schoolteam