Nieuwsbrief juni 2019

Beste ouders,

 

De meimaand hebben we mooi kunnen afsluiten met allerlei leuke en leerrijke activiteiten. De zeeklassen en plattelandsklassen waren een groot succes en onze leerlingen zullen er vast en zeker prachtige herinneringen aan over houden.

Een dikke proficiat aan al de vormelingen en eerste communicantjes! De vieringen waren heel mooi en intens. Dank je wel Barbara, Kristien, Martine, Joke en Griet .Jullie hebben deze kinderen fijn begeleid naar deze unieke dag.

 

Tijdens de autoluwe schoolweek konden de kinderen fietsvaardigheden oefenen en werd de Meester Surinxstraat omgetoverd tot een verkeersvrije speelstraat. Met een heus fietsbellenconcert riepen we de automobilisten op om oog te hebben voor de zwakke weggebruiker.

De leerlingen van 5 en 6 hebben mogen proeven van het legoproject en van workshop techniek. Dit was eveneens leerrijk en leuk. Iedereen was heel enthousiast.

De oudste kleuters genoten van een kleutersportdag in de grote sporthal Lakerveld.

 

Tussen alle deelnemers van de sportklassen van de gemeente Houthalen-Helchteren is er een loting geweest. Een leerling van het 3de leerjaar van onze school heeft een fiets gewonnen. Proficiat!

 

Vrijdag 1 juni op ‘de dag van het kind’ start de laatste maand van schooljaar 2018-2019. Het belooft een boeiende, hopelijk zonnige maand te worden.

 

Op de keerzijde van deze brief vinden jullie een overzicht van al de activiteiten.

 

Het schooljaar eindigt op vrijdag 28 juni om 12u15 voor alle kinderen.