Nieuwsbrief februari

Beste ouders,

 

De eerste maand van het nieuwe jaar is weer voorbij.We kijken uit naar een drukke februarimaand met een lichtmisviering, grootouderfeest ,carnaval, talentenshow, dikketruiendag. …

Grootouders van onze kleuters denk er aan…. Op vrijdag 9 februari zijn jullie uitgenodigd op een grandioos grootouderfeest. Alle kleuters gaan jullie zeker en vast weer verrassen en verwennen.

De ouderraad organiseert op vrijdag 23 februari een Carnavalsfuif voor de kinderen .

Dit mogen jullie zeker niet missen!!!!

We willen ook nog eens benadrukken dat “het inschrijven van kinderen in een school van Houthalen-Helchteren” sinds 2017 is veranderd.

Alle kinderen die voor het eerst naar school gaan moeten zich online aanmelden. Heb je geen computer of internet ?  Je kan je ook op elke school aanmelden en daar zullen ze jullie zeker verder helpen. Dit geldt ook voor kinderen die in een andere gemeente wonen dan Houthalen-Helchteren.

Broers en zussen van ingeschreven kinderen en kinderen van personeel hebben zich kunnen inschrijven op de school zelf tot en met vrijdag 26 januari.

Alle andere kinderen geboren in 2016 moeten zich aanmelden vanaf 01 februari 2018 tot en met 28 februari 2018. Meld je kind zeker aan ook al kan het pas naar school in september 2019.

..We willen eveneens benadrukken dat we geen capaciteitsprobleem hebben en alle kinderen zeker kunnen inschrijven .

Gelieve deze informatie ook door te geven aan buren en vrienden.

Bezoek ook zeker de website en facebookpagina van de school om foto’s te bekijken van activiteiten.

Op de keerzijde van deze brief vinden jullie een overzicht van de activiteiten voor de maand maart.

 

Het schoolteam.