nieuwsbrief februari 2019

Beste ouders,

 

De eerste maand van het nieuwe jaar is weer voorbij.

We kijken uit naar een drukke februarimaand met een lichtmisviering, carnaval, talentenshow, dikketruiendag, …

Voor de grootouders organiseren de kleuters “Grandioze Meespeeldagen”!

Vanaf maandag 18/02 tem vrijdag 01/03 mogen opa en oma dan een uurtje komen mee-spelen in de klas met hun kleinkind.

 

In mei gaan de leerlingen van het 4de lj. op plattelandsklassen in Peer en de leerlingen van 5de en 6de lj. kijken uit naar de zeeklassen in Oostende. Om al deze busreizen te bekostigen verkopen we vanaf 29 januari heerlijke wafels (vanille of chocolade)! Een doos met 20 wafels kost €6. Deze zijn verkrijgbaar op het secretariaat. Tijdens de speeltijd kunnen de kinderen ook wafeltjes kopen. Een pakje van 2 wafeltjes kost 60 cent.

 

We willen ook nog eens benadrukken dat “het inschrijven van kinderen in een school van Houthalen-Helchteren” sinds 2017 is veranderd.

Alle kinderen die voor het eerst naar school gaan of veranderen van school moeten zich dan online aanmelden. Dit geldt ook voor kinderen die in een andere gemeente wonen dan Houthalen-Helchteren.

 

Broers en zussen van ingeschreven kinderen en kinderen van personeel geboren in 2017 kunnen zich inschrijven op school vanaf 04 februari 2019 tot en met 22 februari 2019. Jullie kunnen hier best een afspraak voor maken.

Alle andere kinderen geboren in 2017 moeten zich aanmelden op vrijdag 01 maart 2019 vanaf 8u00 tot en met 29 maart 2019! Meld je kind zeker aan ook al kan het pas naar school in september 2020.

Gelieve deze informatie ook door te geven aan buren en vrienden.

Heb je geen computer of internet? Je kan je ook op school aanmelden en daar zullen we jullie zeker verder helpen.

 

De ouderraad organiseert op 24 maart 2019 haar grandioos lente-ontbijt! Zij zijn nog altijd op zoek naar sponsors. In ruil voor het sponsorbedrag bieden zij de mogelijkheid om via een advertentie of reclame tijdens het lente-ontbijt uw producten en/of diensten kenbaar te maken. Uiteraard krijgt u een bewijs van schenking voor de boekhouding.

 

Op de keerzijde van deze brief vinden jullie een overzicht van de activiteiten voor de maand februari.

 

Het schoolteam.