Nieuwsbrief april 2019

Beste ouders,

 

VBS Lillo’s Klavertje heeft de lente schitterend ingezet met een grandioos lente-buffet.

Het lente-ontbijt van de ouderraad was weeral een groot succes.

Iedereen heeft zich te goed gedaan aan het heerlijke buffet!

Dankjewel ouderraad voor de goede organisatie en al dat lekkers. Dankjewel sponsors voor jullie financiële steun, dankjewel (groot)ouders,kinderen, vrienden van de school voor jullie talrijke opkomst.

De proefperiode van onze schoolstraat (autovrije straat) is ondertussen ook al enkele weken van start gegaan. Tijdens schooldagen wordt de straat aan de schoolpoort afgesloten van 14u30 tot 15u30. Zo wordt er ruimte geboden aan alle voetgangers en fietsers en kunnen ze op een veilige manier de school verlaten. We willen jullie alvast bedanken voor jullie medewerking en begrip.

Er is mogelijkheid tot parkeren op de parking achter de school, aan de kerk en ook langs de Lillosteenweg.

De aanmeldingen om in te schrijven voor schooljaar 2019-2020 zijn achter de rug. Iedereen die heeft aangemeld, krijgt een bericht van toewijzing of weigering per post uiterlijk op 05 april 2019. Deze inschrijvingen starten op 6 mei tot en met 24 mei 2019. De vrije inschrijvingen zijn mogelijk vanaf 28 mei 2019.

Je maakt hiervoor best een afspraak met de toegewezen school om je kind in te schrijven.

In de maand april staan er weer heel wat leuke activiteiten op het programma. De kleuters gaan op boerderijbezoek en er zijn sportklassen, plattelandsklassen, zeeklassen voor de leerlingen van 3,4,5 en 6de leerjaar.

Er zijn nog steeds wafeltjes te koop. Nog een 100-tal dozen!!!

Na de paasvakantie zullen we weer voldoende vitamines hebben om de laatste trimester van het schooljaar tegemoet te gaan.

Er staat weer heel wat op het programma zie activiteitenkalender op de keerzijde.

We wensen iedereen een Vrolijk Paasfeest en een deugddoende vakantie .

 

Het schoolteam