NIEUWSBRIEF!!

Nieuwsbrief

Beste ouders,

Er breekt een gezellige tijd aan: sfeerverlichting op straat en in de huizen, feestelijke muziek op de radio, warme momenten samen met familie en vrienden, …

Ook op school genieten we van deze eindejaarsperiode.

De Sint rekent  dit jaar op de hulp van onze kleuters en leerlingen. Bewaarpiet heeft de sleutel van de opslagkamer verloren . Kunnen wij de juiste sleutel op tijd terugvinden ? Je kan de avonturen en filmpjes meevolgen op de facebookpagina van de school.

Tijdens de weken voor de kerstvakantie proberen we stil te staan en bewust tijd te maken voor elkaar. We versieren de kerstboom, schrijven kaartjes en knutselen nieuwjaarsbrieven, vieren feest, …

We wensen jullie alvast hele Warme en Gezellige Kerstdagen en een heel Gelukkig Nieuwjaar vol met liefde en gezondheid !

Vorig schooljaar hebben we naar aanleiding van de ouderbevraging een overleg gehad met de gemeente en de politie. Enkele voorstellen (parkeerverbod voor de blauwe poort, fietspad in de St-Jozefstraat, aanpassing verkeersborden in de Weygaardstraat, …) werden voorgelegd en ondertussen ook goedgekeurd. Eén van de aanpassingen ( het parkeerverbod voor de blauwe poort ) zal vanaf 4 december in voege gaan, we hopen dat de rest snel volgt. Op deze manier proberen we de situatie veiliger te maken maar we rekenen hiervoor ook op alle automobilisten. Pas je rijgedrag aan ! Dit voor de veiligheid van al onze kinderen !

Het schoolteam.